19.6.12

Short.

Ohoi.

Short bikin ringkas.

Gaji kerja memang tak cukup. Tengah bulan masuk 4 angka tak sampai seminggu hilang separuh tolak sana tolak sini. Hurmmm . OT?

Dalam rumah ada budak baru. Dulu 3 sekarang 4. Asal Kedah jugak habaq hang. Dan sewa rumah pon makin naik. Dulu RM150 tak api air but now RM150 ++ tak masuk api air. Hurmmm, DBKL ohoi DBKL. Apa nasib tumpang saja bro.


Kerja? Gua kena paksa rela masuk special team. MNP . Port in sana , Port out sini gua check. Enterprise sana sini gua pun check. Mohon senang tak beban. ID buka banyak gaji tak up up pon Company BIRU ni. Nasib baik dapan split shift dan mohon gaji last kontrak bulan depan masyukkkk. Renew contract, hurmmm.



Ok bai. Nak makan lewat malam kasi buncit dan layan gusti. 2 malam gua tak buka FB dan Twitter sebab nak elak spoiler. Gua minat gusti gua ok! EURO tu apadia gua tak ambik port sangat. Daaa.

1 comment:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu... dugaan hidup KL kan...