7.11.10


Ahad.

Nak balik, tak mau balik lagi. Tengok berita highway tutup sebab air tak surut lagi. Kalau balik malam esok bas tak boleh lalu mau dia turunkan dekat tempat jauh gila satu hal jugak. Kalau aku stay lama-lama secara tak sah boleh jadi gila jugak jadinya. Tension gila-gila kot! Duduk sorang-sorang, senyap tak dengar langsung bunyi riuh dekat floor ni. Nasib baik tak kena kacau, haish! Study? satu haram pun lagi aku tak start langsung. Serba salah tak sedap hati jadinya.

Dengar kata ada gelombang kedua banjir nanti, mintak simpang la banyak-banyak. Hmmm, take care!

2 comments:

f4nT4gHiro T4r4b4zz said...

banyak2x doa semoga xde glombang2x strusnya.. baliklah cpt..mncuci bersame2x..

nur alia mohammed azmi said...

bob, take care! semoga kau selamat sampai kampung! :D