7.8.10

Entri 160.


Catatan Jumaat.

Jadi petangnya ada taklimat LI di dalam Perpustakaan Utama, mengimbas balik kenangan zaman muda-mudi hingusan dalam kursus KKM. Oh, tidak cekap lagi mencari benda-benda yang merapu merapan advancenya. So kelas petang tadi ok la walaupun 2 jam tidak bosan dan mengantuk sangat kerana Encik Amir yang mengajarnya, rilek-rileks sahaja tak seperti kedengaran pada sesi paginya ada budak di "Sound" sebab leka bermain FB di dalam makmal D ketika taklimat. PADAN MUKA!!

Sesi malamnya bosan dan nafsu berkata hendak ke Feskum lalu ku ajak Mat dan John. Pusing-pusing lalu balik ke Maple. sebelum itu aku ibu jari kaki kesayangan terkena tongkat EX5 terluka dan terkeluar sedikit kuku. Ok, sumpah sakit kawan! Yang di risaui takut luka lambat sembuh berkemungkinan ada kencing manis lalu merebak, kehitaman, dan kena potong. Oh, Tuhanku! Tersilap, tercuai, terleka inilah akibatnya.

GCB Ok la, Spicy Chicken McDeluxe lagi terbaik! Maaf saya baru merasainya, bukan tiap-tiap malam berdating di sana.Hai, jumaat ni sahaja 6 kali berselisih dengan kau. Eh, siapa nama dan ada FB tak. Nak jadi kawan~


No comments: