27.2.12

OJA-OJA

Hai.

Isnin percubaan kedua buat aku. Kalau sama macam yang Khamis lepas maka angkat kakilah dari TTDI sana. Dan jika sama macam yang pertama maka katakan sayonara buat si wiki. Dan macam dia kisah sangatkan aku wujud atau tidak. Mohon dapat si penganalisa panggilan yang baik dan boleh bertolak ansur dan bukan senyap saja macam tiang di sisi. Terima kasih dapat jugak kitaran 9 jam setengah petang ke malam.

Oh ya minggu lepas permainan baling bowling 3 game aku 2 kali strike sahaja habaq hang. Ok la tu orang kampung yang bukan selalu sangat nak bazir duit dekat situ ye dak. Terima kasih juga untuk pengisian 3 hari yang lepas.

Sekian post dari laptop yang suci diformat.

1 comment:

Rapunzel Cikilolo said...

aku selalu longkang je bowling :)