2.9.11

Brother.

Mohd Adli Akmal, kau dah genap 21. Dah boleh daftar mengundi, kekalkan Kedah ni dalam tangan PAS. BN Menang Kedah Senang? Come on la.

Hey baru aku sedar yang beza besday kita 10 hari ja. Tengah malam semalam kau balik rumah basah bercampur tepung then kau tukar baju kau keluar balik. Lepas tu kau balik plak basah lagi kena prank. Sumpah best kan kawan-kawan kau ingat dekat kau. So lucky.

Selamat menjadi insan berguna. Selamat menolong mak ayah. Aku tau kau banyak tolong mak.
Sorry sebab kau tak ada seorang abang yang cool dan boleh dibuat lepak sama, jadi teman smoking sama-sama. FB kau pun aku tak approve jadi friend. Aku sayang kau walaupun dah biasa kita ni selalu bertengkar, maki hamun, sumpah seranah dan macam-macam. Dah nama pun adik beradik kan?


Hey Tut, Selamat-selamat selalu ya ! Stop SMOKING bro !

2 comments:

f4nT4gHiro T4r4b4zz said...

beb..sedeyh aku dngr ayat kawan2x ingt adek ko tue..hoho..semoga ada masa untuk prank kau nanti..

KetidakSempurnaanYang Indah said...

like what u say babe...kasih syg bukn sekadar pelok cium, gesel pipi dakap erat...doa kawn2 dari kejauhan pon sgt indah bukan??