2.10.10

Hai, ini post NEGATIVE.

Salam pembuka bicara.

Kata orang kita sebagai manusia kena belajar dari yang lepas. Semua tu sama saja. Bila mereka dah kenal then buat tak hirau. Yang tak sedap mata memandang di buat tak hirau, tak di layan. Terasa macam sampah kadang-kala, busuk dan jijik bagi persepsi mereka. Sebab mereka ada hak untuk memilih, nak jaga status dan kelas. Dunia ini semua sama sahaja, KEJAM!

Lesson untuk akan datang, jangan lagi bermain teka-teki. Sebab semua itu akan buat jawapannya sama sahaja, tak adala happy ending macam kisah tipu-tipu buat si dodoian anak untuk tidur. Realitinya sangat kontra dari itu, beza sangat! Hai, nama saya KHAIROL IDZHAM. This is me dan sila jadi juri dan hakim sebab itu hak kau rasa.

Dah seminggu lebih tak ada cahaya dekat block sini. Hai para Yang Behormat sekalian, mana solusinya? Maaf saya hanya rakyat biasa, tak pandai selok belok urusan di atas.

Makanan segera sangat sedap, dan MENYIHATKAN badan. Guess what, I'm trying to kill myself sedikit demi sedikit. Kau kisah?


Sekian, all the best pasukan tarik tali. All the best to you, walaupun wishes ini tak bermakna.


2 comments:

nur alia mohammed azmi said...

bro, apesal emosi sgt entri kali ni?
lu okay tak?

khairol.idzham said...

gua ada sintom hati sikit malam tu.