26.7.10

Week 03



Tambah dan gugur subjek tamat. Muktamadnya aku ambil 20 jam kredit pada semester LIMA . 5 paper exam, 4 hari, 1 hari double paper. Saja cari nahas sebab paper lain asyik clash sana sini dan timetable tak anjal dan faktor lecturer. Ok la tu 11:30 dan 03:00.

Thesis? Still no loading at all. Dateline submit proposal bulan 9 lepas cuti raya. I love you Dr. Jo!

Realiti. Bila orang gemok nak diet, macam-macam perlian dan sinisan. Eleh, jaga badan ke bro. Kadang-kadang aku rasa aku boleh tahan makan seharian jika di bandingkan dengan kawan-kawan. Tak naik DS petang-petang pun boleh hidup lagi aku rasa tapi naik sana sebab faktor sosial. Positifnya sekarang aku dah jarang makan malam di kedai bawah, just minum terutamanya Milo Ais pengubat rindu dan tenaga. Btw, kedai EX-kak yah tu kurang sedap kan?

Aku harap lepas MKB nanti dapat kenal banyak junior baru dan rapatkan silaturahim dengan batch-batch aku bukan setakat friends di Muka Buku sahaja tetapi realiti di luarnya Hipokrit.

Go Aurochs, semangatlah Abang Bukh dan Dato K menegeluarkan suara kejantanan!





1 comment:

nur alia mohammed azmi said...

betul! ex-kedai kak yah tak sedap okayyyy. choy gila lah ;(