6.8.09

Haish!

Waktu kira-kira 3.50 pagi. Masih terjaga mahu buat revision untuk presentation petang nanti. Damn, asyik-asyik last minit punya kerja lagi. Silalah berubah saudara. Sungguh jeles tengok mereka terbaring ketidoran atas katil. Dan aku masih terjaga fikirkan apa yang yang hendak di merapukan siang nanti. Residen oh residen.

Ok, petang tadi turun Mid bersama kawan. Ya, mereka sungguh gembira membeli-belah. Terapi kebahagiaan mungkin. Tak ada apa yang aku beli, bukan masalah tak ada duit ye. Oh converse tadi sungguh menarik, haish! Memang benar kata orang perempuan memang rambang mata kalau bab membeli-belah, setuju? Sungguh fun jangka waktu tadi. Jom ulanginya semula.

Minggu ni start mesyuarat SUTERA dan JKPSR. Guess what aku PP Teknikal SUTERA & ketua biro Kebajikan JKPSR. Muka ini juga Biro Kebajikan floor D200. Tak boleh blah kan. Aku budak baru, sila tunjuk ajar semua benda berkaitan ini. Aku admit aku bukan berbakat & suka sangat dalam menjadi ketua, harap maklum. Aku mahu belajar, tambah pengalaman. Tahun ini planning mahu busy kan diri. Tahun akhir senyapkan diri. Mahu join projek apa lagi ye, kenapalah aku tak join SJM yang aku idam-idamkan.

Tiket balik kampung sudah beli darling?

1 comment:

ThE cAVe Of ThE GoLDEn ROseS said...

bagga yg amat...giler good kwn aku nie...