9.2.11

Say HAHAHAHAHAHA!


Blogspot. Medium untuk kau tulis apa yang kau suka. Kau boleh tulis tips dalam hadapi hidup kau, hikayat kisah seharian kau dan lain-lain macam lagilah. Kalau kau nak jadi terkenal boleh kumpul banyak pengikut. Ajak seramai mana yang mungkin. Kau juga boleh buat duit, suatu hari nanti boleh jadi kaya dengan hanya taipan keyboard sahaja. Kan?

Medium ini juga kau boleh guna untuk luahkan apa yang kau tak puas hati. Ya, untuk salurkan emosi apa yang kau rasa. Kau sayang dia, kau benci dia, kau nak kutuk dia dan sebagainya. Tapi tak boleh nak open sangat. Sebab nanti kau yang kena balik. Aku waras lagi. Sebab aku tahu medium ini umum.

What the hell aku merapu? Aku tak tahu sebab aku menaip ikut suka hati saja. Tiada draft yang aku plan dalam minda ni. Hanya menaip saja. Ok, sampah agaknya. Kau semua dapat point tak?


Hidup jangan perasan sangat. Kau terasa tak dengan ayat aku ni? Aku kan hipokrit dan penipu kata kau. Sorry, aku tak pandai nak bersinikal lagi. Macam aku kisah :)


1 comment:

MATAHARI said...

ada entri buat orang muntah.
ada entri buat orang terguling.
ada entri buat orang rasa macam vavi.
tapi nak buat macam mana, hak mereka mereka kata.

dan hak kita, kita kata.