14.12.10

Perantauan A100.

Hello you all. Perasan tak layout baru gua? Ok la kan sekali sekala tukar selera.

Jadi cuti sem ni fasa pertamanya gua stay dekat kolej tercinta hingga 20/12. Kena halau dan stay secara sah dekat floor A100. Wow, cantik sangat-sangatlah floor kak wawa ini :) Nak naik ke sini kena exercise bagai panjat tangga, hadoi. Then boleh tengok show dari Mickey Mouse berlari-lari manja. Alahai cute sangat-sangat kan. Ok la, kalau dah bosan gua balik bilik asal lepas rindu. Dah siap cat wei! Gua harap dalam seminggu ni boleh settle la gua punya bab 1 Thesis. Kadang kala dalam otak fikir jugak boleh lancar ke dengan tajuk yang dipilih ni. Susah sangat tak? Pernah juga terlintas macam nak tukar tajuk lain macam orang lain yang tengok macam senang saja cari data. haish! haish! haish!

Tu ja nak cakap. Gua jenis tak pandai nak tulis esei panjang-panjang. Terasa nak tulis sikit-sikit ja. Internet laju pun macam dah bosan tak tau nak buat apa. Facebook lengang dengan budak-budak kolej yang tak ada broadband tak online. Asyik-asyik tengok muka sama ja yang update status. By the way, SELAMAT LANJUT USIA kepada cik Lalala kita yang happy go laki bini tu ye. Fin.


p/s : tak kisah pun la kalau hilang persahabatan sama kau. Hipokrit? Penipu lagi teruk kot. Jangan nak buat ala-ala innocent boleh plak. Sentap tak? LoL~

1 comment:

f4nT4gHiro T4r4b4zz said...

ak macam terdengar name ak di seru..hoho..ok..minnie mouse pown ade flor tue yea dik..jage mereka sebaek mungkin..huk2x