11.11.10

25 buat Alia.

Aku di tag oleh budak Alia ni. Ok, nak rajin jawab sambil lepak di kedai mamak guna wifi free. Nak pakai broadband tak sampai seru lagi (tak cukup duit).

"Once you have been tagged, you are supposed to write a note with 25 random things, fact, habits, or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tagged the person who tagged you. If I tag you, its because i want to know more about you."
  1. Suka makan, tak makan mesti ada something wrong.
  2. Prefer McD dari KFC sebab ada banyak pilihan burger daripada KFC ayam saja.
  3. Serius aku rindu lauk ikan keli dekat DS 4th sebab asyik ayam ja selalu.
  4. Aku tak pernah drive sejak dapat lesen full 3 tahun dulu, dah macam takut plak nak pegang stereng.
  5. Aku ada seorang adik lelaki dan tak approved FB dia nak jadi kawan.
  6. Aku suka gusti dari dulu lagi sampai sekarang. Btw, I hate John Cena!
  7. Baru 4x masuk cinema. (3 movie melayu dipaksa kawan + 1 movie Transformers 2)
  8. Suka download movie banyak-banyak tapi tak tengok2 dan simpan saja dalam Laptop.
  9. Masa 1st year dulu crush gila sama PM aku, cute sangat2 :D
  10. Serius aku jenis yang pemalu terutama dengan perempuan, pfttt.
  11. 2x ambil MUET. 1st dpt band 3 then band 4. Sebab tu aku lemah dalam English.
  12. 2x kena reject secara sah dan tak pernah couple. Haish, malulah.malulah~
  13. Tak banyak cakap dan suka dengar kawan borak ja.
  14. I think I'm weirdo?
  15. Tak letak gadget follower dekat Blog sebab malas dan tak suka orang suruh follow blog dia.
  16. Saya sayang sama awek, gadis, perempuan Johor tersebut, serius dari hati tulus murni.
  17. 3 tahun dekat kolej, tiap-tiap tahun tukar roomate yang baru. Tak ada jodoh? WTH la.
  18. Suka buat kerja last minit termasuklah study. Sebab tu result cukup makan ja.
  19. Rela tak naik DS atau turun makan kalau tak ada kawan teman walaupun lapaq gila2.
  20. Sem ni tak pernah lagi joging. Gila r kau bob makin boyot!
  21. Nak sangat orang prank time besday aku.
  22. Tengah follow cerita Chuck, Smallville dan The Vampire Diaries.
  23. Dah banyak kali kena tegur dengan guard sebab slumber pakai selipar jepun masuk library. I hate that system!
  24. Amat tak suka bila kena gunting rambut.
  25. Nama saya Mohd Khairol Idzham. Khairol with "O" not Khairul with "U"
Ok dah cukup 25. Jadi kepada Alia, kiranya aku boleh dapat kerabu mangga dari mak kau la kan. Buka cuti aku tunggu dengan buat muka comel ok. Hahahahahahaha! Nak tanya lagi boleh rajin-rajinlah ke sini.

Tag kawan-kawan lain? Malaslah. Sila cuba sendirilah kalau berminat.



6 comments:

noyu aida said...

sape PM yang kamu crush tuw?hehe
xsuke jugak ngn sitem xley kai sliper jepun..

nur alia mohammed azmi said...

Amboi bob. banyak punya demand kerabu mangga. HAHAHA. aku nak muveeeee wehhh dari kauuuu. nanti balik 4th roger okayh!

f4nT4gHiro T4r4b4zz said...

haha..part Pm 2 ak tawuk..hak2..nnti ak kasik ckp 5 kali ko masuk cinema yea dik..

elfa said...

besh3...nak amek~ leh ke?

mint heartnet said...

pergh...tak sangke gitew

.:Farah Liyana:. said...

cool blog la.. keep it up okay :)