21.7.10

Pada hari semalam,

Dan macam biasa problem air melanda lagi, esok lusa entah macam mana. Pada malamnya sesi dating pengetua dengan anaknya. Macam-macam di tanya, dan jawabnya macam biasa seperti tahun-tahun yang lepas.

Entah kenapakah aku terlampau rajin turun sama pada malam itu. Takut kena DEMERIT lorr kot. Eh, lupa dah masuk tahun akhir.

Haish, tak tau mana satu nak pilih Ko-K. Mahu palu kompang di petang Selasa ataupun kelas usahawan yang bosan di pagi Khamis + interview usahawan berjaya kerja luarnya. Ayoyoyoo!!

Hello, kalau kecewa sekalipun jangan toreh tangan anda ye kawan-kawan. Love is everywhere lagi la Darling ~~

2 comments:

pawana merindu said...

bob amik usahwan gak ke??? sama

f4nT4gHiro T4r4b4zz said...

gile maen2x toreh2x...da mcm adik bradik KK kot...masyaAllah..~