29.12.09

Entri buka Semester.

Hari ke-3 di kota raya. sem 4 bermula. ok, mahu jadi better dari last sem. Itu azam, nak capai pointer tinggi macam lain-lain. DL?, usaha tangga kejayaan, harapnya. Janji ada keinginan.

Sem ini mahu study elok-elok, tak mau ponteng kelas, tak mau plagiat esaimen, nak excellent dalam presentation. Bob, kau kena buka mulut selalu ok! Next, mahu enjoy Feseni, Sukmum, jayakan KSB, nak bajet style jugak untuk MAB.

Nak kurangkan makan, nak rajin jogging. Harap tak cakap saja. " U ni gemok sangat la.." Senyum sinis, aku ingat lagi kata-kata kau taxi driver. Kepada yang suka beri nasihat, Terima Kasih aku ucapkan, senyum saja. Iklas ni :)

I still suka itu 'GREEN'~








1 comment:

f4nT4gHiro T4r4b4zz said...

babe...mmg cam s**l mulut taxi driver2..nk jek ak tolong tampo laju2x time2..huhu~