28.9.09

Bila diri sudah BOSAN~

Menjawab tag dari Zaf



1st Q : 5 fakta menarik tentang pemberi award ini ~

  • Gadis Sarawak itu PM aku dulu.
  • 1st time jumpa dulu, " budak ni amoi or malay?, cute jgak.."
  • Masih misteri bagi aku.
  • Pencetus bagi aku terjebak dengan dunia blog.
  • Dulu aku ingat dia dengan Apiz couple. Ye kah?

2nd Q : Setiap blogger harus menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya~

  • Nama mengikut MyKad Mohd Khairol Idzham Bin Idris. Kadang2 banyak orang salah eja Khairul. O ok, not U~ Di UM mereka panggil aku Bob, streotaip name..
  • Hey, aku tak banyak cakap & lebih suka dengar orang cakap.
  • UM bukan 1st choice aku kot. Tapi ok la tercampak juga jauh dari kedah. Nasib tak dapat UUM. Kalau tak setiap minggu balik rumah~
  • Ada lesen kereta tapi jarang drive sejak dapat lesen. Haish, kind of takut pegang stereng~
  • Orang cakap aku susah nak senyum., Ok..
  • Bila aku tak makan orang cakap diet la tu, so what the masalah kawan?
  • Suka-suki sama itu Agarician
  • Sangat tak suka sama itu presentation.
  • Raya tahun ni tak best kot.
  • Suka buat keja last minit. Sila berubah.

3rd Q : Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya, & describe tentang mereka~

  • Wawa, artis 4th & the other Idris.
  • Fazli Hafizi, kawan yang baik. Bila nak belanja aku makan lagi ha?
  • Yuyu, suka berpuisi.
  • Mira, roomate si wawa.
  • Apiz Kota Singa cool. Bila nak stop smoking?
  • Amin hot. Dia admit sendiri ok.
  • Muhafiza, kawan sekolah rendah. Sorry wei tak dapat datang rumah raya hari tu.
  • Kucai, lama tak lepak ye kawan.
  • Mira Azlan, she's rock!
  • Bro Acap, senior aku.

Sekian. Noktah!

1 comment:

kembara d lautan cetek said...

asyik aku jer y blnja..ko bl plk