15.6.09

Register, sistem.

Ya, hari ini talian register dah buka. Macam biasa sistem pasti bengong. Oh, sial. Aku baru register 17 jam, sejarah dan hubungan etnik. Minor aku tak ambil sem ni sebab settelkan nak semua kursus wajib universiti yang ketinggalan. Sistem agak bengong, so aku tak boleh daftarkan GTEE 1103. Aku mahukan GTEE 1104 tapi tak di tawarkan oleh FSSS. Memang aku suka writing. Ikut hati better speaking daripada writing, aku malas dah nak menulis kawan2. Ko-K?, tunggu sajalah semester depan. Aku sudah keserabutan!

Noktah.

* Beauty itu subjektif ye ok? Lain orang lain taste.

4 comments:

mint heartnet said...

lorh..better ko ambik presentation wei. writing tu leceh kwn aku ckp. byk la homework dorg bagi.

sruh wat minit mesyuarat la, texts la, resume la. bla bla bla..

kalo gtee1104 ko p klas blk klas p blk. tu je keje...

pastu dlm klas ckp2 pastu blk.

last2 dpt A.

khairol.idzham said...

masalahnya fac aku x tawar 1104.
igt aku minat sgt ke nk menulis ni.

mint heartnet said...

ala ambik la kat tmpt lain.
kat fac sains tu kan ada.
ni 1102 pun aku ambik kat economy

khairol.idzham said...

bolehka?