10.2.09

game over

Petang itu game tarik tali sukmum bermula & aku telah pilih keputusan utuk skip klas jepun untuk join walaupun petang tu ada quiz & repeat test. Team lelaki 4th telah kalah 2-0 dgn 5th & 12th *what a shame*. Team perempuan kalah juga game ptg itu dgn kolej mna ntah tp kalah 2-1. Look like team perempuan lebih mantap dari lelaki.

Kadang2 aku juga terfikir adakah di sebabkan aku kami kalah?? Terdengar juga kata2 negatif ke atas aku selepas game petang itu semasa berada dalam toilet. " bob jr. main-main.., roomate ko tu bob tak tarik betul2.." Mungkin ada juga benar kutukan itu.

Yaya, salahkan la aku kalau aku puncanya..blame it on me!!!..sorry la team kalau aku punca kekalahannya. Aku ni useless la kan.. " bob jr. banyak main-main.., tak tarik tali betul2...lemah.." Opinion are like an ass hole, everyone has one & they can say whatever they want to say. FIN

p/s - zaf, dila, efa & the gang, good luck for tommorow game!!

2 comments:

limchoohan said...

alah bobo junior nie..jangan r cakap mcm tu..Kekalahan pasukan tarik tali 4th lelaki xleh dipersalahkan kat sape2 k..sbb musuh kita(5th&12th)mmg pasukan yg kuat dan mantap~~kita dah try our best taw,jgn sedih2 dan xde sape kat sini yg berhak cakap kitalah penyebb kekalahan ini sbb dieorg bukan diri kita,dieorg xtaw apa yg telah kita usahakan...AKU TETAP AKU ~~~hehehehe..kita cuba lg tahun dpn bobo..tu pun kalu hang masih stay kolej lah

bulat said...

macam mna jmpa blog aku ni?/
haha
let the past be the past.